Cabras op de Ventoux

29/04/2013:
Op zaterdag 28/04 zetten een aantal Cabra-vrienden koers richting de Provence om er de dag erop de Ventoux te beklimmen.

In een typisch Belgisch voorjaarsweertje vertrokken ze vol moed richting Le Géant.

Aangekomen in een eerder atypisch Provence-weertje, sterk gelijkend op wat gangbaar is voor onze contreien, stond eerst de verkenning op het programma.
Met 2 auto’s reden onze vrienden naar “le sommet”. Eenmaal daar aangekomen waren de koplampen van de andere wagen nog nauwelijks zichtbaar… en waaiden de kleren bijna van het lijf. In deze onwaarschijnlijke omstandigheden omstreeks 17:30u kwamen er 2 Hollanders de col op gezwoegd. Respect!

’s Anderendaags was het aan ons. De weersomstandigheden waren ver van schitterend, maar toch iets beter dan wat de we avond ervoor hadden gezien.

Onze Cabras hebben één voor één hun doelstelling waargemaakt en de top van deze reus bereikt… Proficiat aan de heren… en uiteraard aan de dames die in stonden voor de bevoorrading, mechanische en mentale support.

De 2de dag was volop genieten in La Gorge de la Nesque... een prachtig parcours en zeker en  vast een aanrader om een prachtige trip af te ronden.

Hieronder een aantal foto’s onze Cabras in actie.

Meer foto’s vind je op: http://benl.photobox.com/album/1873955751

Meer foto’s vind je op: http://benl.photobox.com/album/1873955751