Le Grand Départ

07/02/2013:

Beste Cabras,

Gaat het ook van kwaad naar erger met de conditie? Wel, geen nood want binnenkort is het weer zover en gaat het seizoen 2013 van start.
De eerste klassementsrit is op zondag 3 maart met de "Keuze van de Kampioen" die we met beide teams zullen samen rijden.

Dit jaar krijg je ook een overzicht van een aantal leuke zaterdagritten in de streek. We willen jullie alvast uitnodigen voor een "proloog" op het seizoen en dit op zaterdag 23 februari met Kuurne-Brussel-Kuurne

Check snel onze kalender die opnieuw boordevol leuke eigen en georganiseerde ritten staat.
Meer nog, helemaal onderaan krijg je al een flavor van de wielerwedstrijden waaraan de Cabras zullen deelnemen... en ja je leest het goed, er staan momenteel 2 nieuwe LFT-koersen op de planning met 2 prachtige namen die tot de verbeelding spreken. Later meer nieuws hierover...

Daarnaast verwijzen we graag nog even naar onze sponsorpagina, waar we wat meer te kennen geven over de activiteiten en contactgegevens van onze sponsors. Dankzij hen starten we het seizoen 2013 in een schitterende outfit en bijgevolg zijn we ronduit de schoonste ploeg van 't stad. Wij danken al onze sponsors nogmaals voor de steun.

Mededeling: de nieuwe VWB-lidkaarten kun je binnenkort afhalen in Bakkerij Decroos. Van zodra beschikbaar krijg je een communicatie hierover.

Tot binnenkort op de vélo...